Online μετρητή

Name: Start count:
Increment: Shortcut:
#1
Keyboard shrotcut is onoff. | Counter size px. | Showhide name. | Showhide minus button.

Ένας μετρητής Tally είναι μια μηχανική, ηλεκτρονική, ή συσκευή λογισμικού που χρησιμοποιείται για να μετράει να μετράει η εξαγοράστε κάτι, συνήθως φευγαλέα. Ένα από τα πιο κοινά πράγματα που χρησιμοποιούνται οι μετρητές που χρησιμοποιούνται για τον αριθμό των ανθρώπων, των ζώων ή τα πράγματα που έρχονται γρήγορα και πηγαίνουν από κάποια τοποθεσία.

Ένας μετρητής Tally είναι συνήθως κατασκευασμένος από μέταλλο και είναι κυκλικό σε σχήμα. Μέρος του κύκλου ισοπεδώνεται και περιέχει ένα κομμάτι καθαρό πλαστικό. Μέσα στον πάγκο είναι ένας αριθμός δαχτυλιδιών με τους αριθμούς από 0 έως 9 σε φθίνουσα σειρά που προχωρά με δεξιόστροφα. Οι περισσότεροι μετρητές έχουν τέσσερις τέτοιους δακτυλίους, επιτρέποντας στον χρήστη να μετρήσει μέχρι το 9999. Μπορεί να συνδεθεί ένα μεταλλικό δακτύλιο για να βοηθήσει στην κατοχή του μετρητή και συνήθως το ήμισυ του δακτυλίου είναι λυγισμένο για να ταιριάζει με το μετρητή.

Ο μετρητής ενεργοποιείται πατώντας ένα κουμπί που βρίσκεται πάνω από την οθόνη. Αυτό θα προκαλέσει τον πρώτο δακτύλιο να προωθήσει έναν αριθμό. Όταν η μέτρηση έχει φτάσει 0009, τότε ο δεύτερος δακτύλιος θα προωθηθεί ένα κλικ και ο πρώτος δακτύλιος θα επιστρέψει στο μηδέν. Για να επαναφέρετε τον μετρητή, ένα κουμπί βρίσκεται στο πλάι. Αυτός ο Knob μετατρέπει όλους τους δακτυλίους που εμφανίζουν τον ίδιο αριθμό (συνήθως μηδέν). Όταν ο αριθμός που εμφανίζεται φτάνει στον αριθμό στους υπόλοιπους δακτυλίους, τότε θα γυρίσουν επίσης, μέχρι να επαναφερθεί η οθόνη πίσω στο 0000.

Οι ηλεκτρονικοί μετρητές Tally είναι διαθέσιμοι, οι οποίοι χρησιμοποιούν μια οθόνη LCD για να εμφανιστεί η μέτρηση και ένα κουμπί για να προωθήσει τον αριθμό. Μερικοί επίσης έχουν ένα κουμπί για να μειώσετε την καταμέτρηση, για παράδειγμα εάν γίνει κάποιο λάθος, ή αν μετράει μια πλειοψηφία.

Online μετρητή